Tema Vakfı Cengiz Holding : TEMA Vakfı'nın bağışını reddettiği Cengiz Holding'ten ... : Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi.

Tema Vakfı Cengiz Holding : TEMA Vakfı'nın bağışını reddettiği Cengiz Holding'ten ... : Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi.. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Vay arkadaş, nasıl iştir bu böyle? Vakıf, reddettikleri şirketlerin ismini açıklamazken, bağış kabul edilirken şirketlerin. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi.

Mehmet Cengiz, 1 milyon TL'ye vakıf kurdu | Güncel
Mehmet Cengiz, 1 milyon TL'ye vakıf kurdu | Güncel from i.haber3.com
Tema vakfı, iddiaya göre 50 bin fidan bağışlayan cengiz holding'in bağışını kabul etmedi ve geri iade etti. Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlatmıştı. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Tema vakfı'nın bağış kabul edilirken şirketlerin doğaya verdiği. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti.

Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması.

Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Vakıf ilkeleri gereği iade edildi! Cengiz holding'den tema vakfı açıklaması. Açıklamada, her konuda desteklerimizi yapıyoruz; Tema yaptığı açıklamada, cengiz holding'in çevreye etki konusunda sahibi olduğu şirketlerin verilerini açıklamaması nedeniyle bağışı kabul etmediklerini açıklamış. Dw türkçe'nin haberine göre, bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl bağışta bulunmak istediği öğrenildi. Tema vakfı, iddiaya göre 50 bin fidan bağışlayan cengiz holding'in bağışını kabul etmedi ve geri iade etti. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetmesi üzerine şirketten açıklama geldi. Tema vakfı'nın, tabiata ziyan verdiği gerekçesiyle reaksiyon çeken iktidara yakın cengiz holding'in. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir.

Tema vakfı'nın, doğaya zarar verdiği gerekçesiyle tepki çeken iktidara yakın cengiz holding'in bağışını. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan. Açıklamada, bir kısmı kontrol altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi.

TEMA - VKV
TEMA - VKV from ansiklopedi.vkv.org.tr
Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği takviyesi duyurdu. Holdingden yapılan açıklamada, bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara karşı ülke olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl bağışta bulunmak istediği öğrenildi. Tema vakfı, cengiz holding'in yaptığı 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl tutarındaki bağış iade edildi. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı yeniden yeşerteceğiz kampanyasına 50 bin fidan cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi.

Cengiz holding, tema'nın kampanyasına 500 bin lira bağışladığını duyurmuştu.

Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding, tema'nın kampanyasına 500 bin lira bağışladığını duyurmuştu. Tema vakfı da bir kampanya düzenleyerek, bağış fidan kabul etmeye başladı. Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı yeniden yeşerteceğiz kampanyasına 50 bin fidan cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Yapmaya da devam edeceğiz. denilen açıklamada, türkiye'nin her yanı yangınla çevriliyken tema'nın bizim bağışımızla ilgili yaptığı. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor. Cengiz holding, tema'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı. Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu.

Vakıf, reddettikleri şirketlerin ismini açıklamazken, bağış kabul edilirken şirketlerin. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Tema vakfı türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınları sonrası fidan bağışı kampanyası başlatmıştı. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddettiği belirtildi.

TEMA, Cengiz'in bağışını geri çevirmiş - Diken
TEMA, Cengiz'in bağışını geri çevirmiş - Diken from www.diken.com.tr
Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Tema vakfı, cengiz holding'in yaptığı 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl tutarındaki bağış iade edildi. Tema vakfı türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınları sonrası fidan bağışı kampanyası başlatmıştı. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Holdingden yapılan açıklamada, bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara karşı ülke olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir. Açıklamada, bir kısmı denetim altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması.

Tema'nın orman yangınları nedeniyle başlattığı fidan bağışı kampanyasında, bazı şirketlerin bağışları reddedildiği, bu şirketler arasında iktidara yakınlığı ile bilinen mehmet cengiz'in sahibi olduğu cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi.

Tema vakfı da bir kampanya düzenleyerek, bağış fidan kabul etmeye başladı. Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Cengiz holding'den tema vakfı açıklaması. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Başlattığı fidan bağışı kampanyasına destek yağan tema vakfı, cengiz holding'in 50 bin fidan yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği takviyesi duyurdu. Öte yandan tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. — tema vakfı (@temavakfi) july 30, 2021. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Tema vakfı, iddiaya göre 50 bin fidan bağışlayan cengiz holding'in bağışını kabul etmedi ve geri iade etti.

Posting Komentar

0 Komentar